Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over VerandaZonwering-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

17-06-2021
Van houtte (Rijkevorsel)
Prijs:
Kwaliteit:

Prijs kwaliteit
Zeer tevreden en op afgesproken tijdstip vriendelijk geleverd !

17-06-2021
MJV (Hengelo)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Gemakkelijk te bestellen, goede service, zeer tevreden over het elektrische rolluik. Zelf ingemeten en geplaatst m.b.v. filmpjes op de website. Past precies! Helemaal top! En een super vriendelijke bezorger!

17-06-2021
Piet oomens (Rijen)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima bedrijf
Bij klachten word er snel gereageerd en geprobeert er vlot een oplossing voor te vinden.
Prima bedrijf met snelle levering van een goed product.
Heb nu al 7 screens van JVS Zonwering en bevallen allemaal nog steeds goed.

17-06-2021
C.Beuker (Emmen)
Prijs:
Kwaliteit:

Lockscreen
4 lockscreens besteld, vandaag geplaatst. Ben erg tevreden over de screens, werkt super en de prijs is helemaal goed.

17-06-2021
C.Beuker (Emmen)
Prijs:
Kwaliteit:

Jaloezieen
Goed product voor een scherpe prijs

17-06-2021
Marjanne (Duiven)
Prijs:
Kwaliteit:

V
Volgende maand is het 4 jaar geleden dat ik mijn screens kreeg.
Ik ben nog steeds heel tevreden !!

17-06-2021
Erik (Diksmuide)
Prijs:
Kwaliteit:

Levert wat ik nodig heb
Een onderlat is niet gemakkelijk te vinden. JVSZonwering is voorlopig het enige bedrijf dat ik snel online kon terugvinden en die leverde wat ik nodig had en dit tegen een aanvaardbare prijs en top levering! Op deze manier heb ik geen probleem met transportkosten!

17-06-2021
N olivares (Zutphen)
Prijs:
Kwaliteit:

Luxaflex
Op deze site gekomen zag ik zeer aantrekkelijke prijzen voor de luxaflex besteld en ze hangen zeer mooie kwaliteit zeer tevreden een aanrader voor iedereen voor mooie luxaflex

17-06-2021
Bmt vastgoed onderhoud (Rotterdam)
Prijs:
Kwaliteit:

Gewoon goed
Top service en meedenken met de klant.
En de bezorger ( Benny) top niks te gek 👍💪

17-06-2021
Johan (Haaften)
Prijs:
Kwaliteit:

Alles in orden
Alles op tijd geleverd keurig verpakt zoals het hoort

Op zoek naar veranda zonweringen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.verandazonwering-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2021 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden