Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over VerandaZonwering-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

25-11-2020
Ad akkermans (Udenhout)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Via web site besteld zeer makkelijk en prima uitleg

25-11-2020
POUWELS (Cuijk)
Prijs:
Kwaliteit:

DHR
MOOI SCHERM WERK PRIMA

24-11-2020
P.Coolen (Helmond)
Prijs:
Kwaliteit:

P.Coolen
Mooie showroom goed geholpen en snelle levering alles klopte

23-11-2020
Ronald De Kruif (Harelbeke)
Prijs:
Kwaliteit:

Glazenwand
Weer een prachtige levering. Is nu derde levering van deze firma en het is altijd dik in orde. Geweldig chauffeur die altijd goedlachs de spullen komt brengen. Ik kom zeker weer terug voor me volgende project

23-11-2020
Y Struijk (Amersfoort)
Prijs:
Kwaliteit:

Luxafles
Prima luxaflex!
Zou 20 werkdagen duren maar was al eerder! Eenvoudig te monteren,ophanghaken zijn een beetje scherp! Verder uitstekend materiaal!

23-11-2020
Y Struijk (Amersfoort)
Prijs:
Kwaliteit:

Luxafles
Prima luxaflex!
Zou 20 werkdagen duren maar was al eerder! Eenvoudig te monteren,ophanghaken zijn een beetje scherp! Verder uitstekend materiaal!

22-11-2020
Robin van Ginkel (Arnhem)
Prijs:
Kwaliteit:

BLIJ!
Knikarmscherm, horren en rolluiken. Alles tegen scherpe prijzen. Prima service in de showroom. Prima kwaliteit van alle producten. Professionele montage.

20-11-2020
Ebbink (Hilversum)
Prijs:
Kwaliteit:

Hr.
Goede adviezen, vakkundige monteurs, alle producten goed afgewerkt.

20-11-2020
Van Denzel (Sint-Maartensdijk)
Prijs:
Kwaliteit:

Goeie prijs en vakkundig en snel geplaatst
De communicatie gaat super snel, zelfs in het weekend. De monteur belde netjes voor de afspraak, heeft alles ingemeten en na een aantal is hij alles komen plaatsen. De montage is vakkundig en snel gebeurt. Wij zijn uiterst tevreden.
Bij ons 1e raam hadden wij een rolluik laten plaatsen door onze plaatselijke Hubo en dat was echt pruts werk. Via het internet hier uitgekomen en dit was voordeliger en vakkundige. Dus een dikke 10.

20-11-2020
Scala Outdoorliving (Tilburg)
Prijs:
Kwaliteit:

Account manager solar sales
Prettige samenwerking welke heeft geleid tot een geweldig product. Informatie gedurende het proces duidelijk. 1 verbeterpunt wellicht: wij zijn een Bedrijf dat inkoopt voor onze klant, de communicatie was echt gericht B2C en niet B2B en dat heeft geleid tot vervelende communicatie bijvoorbeeld over betalingen, adressen , inmeten enz. Verder een top bedrijf denk ik

Op zoek naar veranda zonweringen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.verandazonwering-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden