Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over VerandaZonwering-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

20-11-2020
Jan Wijnands (Beneden-Leeuwen)
Prijs:
Kwaliteit:

Dhr
Goede kwaliteit en perfecte levering volgens afspraak

20-11-2020
J. Vrolijk (Capelle a/d IJssel)
Prijs:
Kwaliteit:

Netjes afgeleverd
Twee rolluiken besteld en door Rob Kreuk netjes aangebracht op de 2 ramen. Men hield zich keurig aan de afspraken en werkte e.e.a. netjes af.

20-11-2020
Helma Vissers (Raamsdonksveer)
Prijs:
Kwaliteit:

Screens
Netjes en snelle montage,en betaalbaar

20-11-2020
Petra (Nieuwe Wetering)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonnescherm
Goede afhandeling.
Netjes afgeleverd.
Eenvoudig zelf te monteren.
Prijs/kwaliteit prima

20-11-2020
Cecilia coenraad (Papendrecht)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Ben zeer tevreden de monteur heeft erg schoon en netjes gewerkt was ook erg vriendelijk volgende keer wil ik hem weer dus een dikke 10

19-11-2020
Niels van der Keijl (Zuid-Scharwoude)
Prijs:
Kwaliteit:

Compleet en perfect geleverd!
Wij hebben 3 glazenschuifwanden besteld en zelf geplaatst, ging perfect.. alles compleet en zeker een aanrader!

19-11-2020
J.Matser (Heveadorp)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken zelf geplaatst
3 rolluiken gekocht van het type Alutech AR40 met Somfy Oximo motoren en draadloze afstandsbediening. Ik heb de rolluiken zelf geplaatst en dat viel reuze mee omdat de bovenkast compleet aangeleverd wordt en de eind stops automatisch ingesteld worden. Het enige preciese werkje is de geleiders op de muur monteren en dat is prima gelukt.

18-11-2020
Peeters Raymond (Antwerpen Linkeroever)
Prijs:
Kwaliteit:

Degelijk rolluik
We hebben gekozen voor de huismerk motor en tot mijn verbazing is die zelfs stiller dan een Somfy motor. Ook programmeren van de afstandsbediening lukt dankzij de duidelijke instructies perfect. Levering was ongeveer 14 dagen, paar dagen op voorhand mail met leveringsdag en de ochtend van de levering kreeg ik een bericht dat de bezorger onderweg was. Kortom een mooie stevige rolluik voor een goede prijs.

18-11-2020
Eddy (Emmercompascuum)
Prijs:
Kwaliteit:

Gewoon top alles
Super geregeld en perfecte levering

18-11-2020
Bogers (Ossendrecht)
Prijs:
Kwaliteit:

Perfect geleverd
Geleverd volgens afspraak

Op zoek naar veranda zonweringen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.verandazonwering-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden