Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over VerandaZonwering-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

24-10-2022
Donald Goudeketting (Heteren)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik plaatsen
Geweldige en snelle montage. Zeer vriendelijke monteur.

20-10-2022
W kool (Delfzijl)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen overkapping
Netjes toe gestuurd gekregen

20-10-2022
RS (Landgraaf)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken met bandbediening
Goede klantenservice, goede kwaliteit rolluiken.
Bandopnemer binnen vind ik wat ondermaats, weet niet of die de rolluiken overleeft.
Gedegen verpakt, ook vriendelijke en behulpzame chauffeur. Houden zich aan de afspraken, ook mbt de afgesproken levertijd, die vond ik snel voor deze tijd. Tip voor de offerte, kleur binnen en buiten beter specificeren, kan verwarrend werken. Sommige instructiefilmpjes zijn zeer handig en fijn, sommigen kunnen iets duidelijker omdat het niet voor ieder rolluik hetzelfde is (elektrisch/band/koord), zeker voor de leek.
Zou JVS zeker aanbevelen.

17-10-2022
D v Wingerden (Hardinxveld)
Prijs:
Kwaliteit:

Dhr
Goede begeleiding en makkelijke zelfmontage van rolhor

14-10-2022
V d laar (GEMERT)
Prijs:
Kwaliteit:

Dhr
Zeer goed en snel geregeld volgens afspraak

14-10-2022
Jos Oosterik (Saasveld)
Prijs:
Kwaliteit:

Kunststof kozijnen
Alsnog goed gekomen met de tweede levering

12-10-2022
Cornelis (Nunspeet)
Prijs:
Kwaliteit:

Dhr
Geweldig proffesionele firma, gewoon top volgs afspraak

10-10-2022
Anja Leijnen (Breda)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Rolluiken

30-09-2022
Theo (Herpen)
Prijs:
Kwaliteit:

Servicebezoek
Zonnewering boven luifel maakte hard irritant geluid bij openen en sluiten. Monteur loste dit prima op: 'hoort bij de service van jVS' was het antwoord. Perfect geregeld dus.

29-09-2022
Reymen (Ham)
Prijs:
Kwaliteit:

Twee rolluiken besteld voor
Alles werd keurig afgeleverd. 1 rolluik had een (heel) klein deukje maar als je het niet weet zie je het niet.
Op de website moet je de hoogte van het rolluik ingeven exclusief de kast, deze kast hoogte weet je pas nadat je een product gekozen hebt . Dan mag je niet vergeten deze hoogte in het eerste scherm van de totale hoogte af te trekken of Uw geleiders worden te lang geleverd.
Het installeren zelf is zeer gemakkelijk.
Afstellen van de IO motor is redelijk te doen (als je eerst de handleiding leest of de diverse filmpjes bekijk.
Conclusie, zeer zeker een aanrader voor iemand die een beetje handig is.

Op zoek naar veranda zonweringen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.verandazonwering-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2022 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden