+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (3291 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over VerandaZonwering-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 ... 317 - 318 - 319 - 320 - 321 - 322 - 323 - 324 - 325 ... 330 - Volgende
(beoordeling 3201 t/m 3210 van 3291 beoordelingen)
07-05-2014
Gert Uittenbogaart
Prijs:
Kwaliteit:

Goede prijs; Nette levering maar handleiding klopt niet
Goed rolluik; makkelijk bestellen door goede uitleg op de site, alleen klopt de handleiding over het afstellen niet waardoor veel extra tijd en ergernis bij het monteren. Geen reactie op de e-mail klacht. Dat kan dus beter

26-04-2014
Welle (Raamsveer)
Prijs:
Kwaliteit:

Super gedaan
Service en advies staan hoog in het vaandel bij de mensen van Rolluik-Discount.
Super wij gaan hier vaker bestellen.


Fam Welle heeft de waardebon van april gewonnen twv €100,00

26-04-2014
Welle (Raamsveer)
Prijs:
Kwaliteit:

Super gedaan
Service en advies staan hoog in het vaandel bij de mensen van Rolluik-Discount.
Super wij gaan hier vaker bestellen.

Fam Welle heeft de waardebon van april gewonnen twv €100,00

23-04-2014
Liebregts (Geldrop)
Prijs:
Kwaliteit:

Verkoop: een dikke 10+ ??, Aftersales: een dikke 10+??
Zojuist ons 3e rolluik, een Heroal Rolluik HR41 van 2620br x 2000hg besteld.
De vorige keer was supergoed bevallen, dus weer terug naar het vertrouwde adres voor een rolluik voor de woonkamer.
Had nog mail contact gehad over waar de bandvertrager zit, en binnen 30 minuten het antwoord gekregen.
Het is wat ons betreft "the leading company" in prijs, kwaliteit, communicatie en aftersales en daarom komen we terug, en blijven we terug komen voor de overige ramen/rolluiken.

23-04-2014
Liebregts (Geldrop)
Prijs:
Kwaliteit:

Verkoop: een dikke 10+ ??, Aftersales: een dikke 10+??
Zojuist ons 3e rolluik, een Heroal Rolluik HR41 van 2620br x 2000hg besteld.
De vorige keer was supergoed bevallen, dus weer terug naar het vertrouwde adres voor een rolluik voor de woonkamer.
Had nog mail contact gehad over waar de bandvertrager zit, en binnen 30 minuten het antwoord gekregen.
Het is wat ons betreft ""the leading company"" in prijs, kwaliteit, communicatie en aftersales en daarom komen we terug, en blijven we terug komen voor de overige ramen/rolluiken.

17-04-2014
Martijn genemuiden
Prijs:
Kwaliteit:

Heroal rolluiken
Perfect bedrijf, goede comminicatie, snelle levering en wat betreft de levering is overleg mogelijk. De rolluiken de volgende dag geplaatst,alles goed verpakt en voldoende dopjes ed erbij, een aanrader

16-04-2014
Jeroen van der Meer
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer fijne webwinkel
Uitstekende communicatie per mail, op tijd geleverd en uittstekende prijs/kwaliteit verhouding

15-04-2014
Th.H.Duisters Budel-Dorplein
Prijs:
Kwaliteit:

Ze doen wat ze beloven !
In totaal zes rolluiken besteld ,vier stuks wit en twee stuks creme via ,de maten door gegeven via internet ,en inderdaad tien dagen erna kwam het bericht al dat ze afgeleverd kunnen worden ,tussen 12.00 en 13.00 uur, en inderdaad 12.45 was de bus hier .Alleen een probleem kwam tevoorschijn .nm twee geleiders waren verkeerd van kleur ,meteen gebeld en dezelfde avond kreeg ik al een mailtje dat de onderdelen al bij de post afgeleverd was .oké het ging even mis maar het werd snel opgelost.

13-04-2014
Van Hooijdonk Rijen
Prijs:
Kwaliteit:

Alutech ar39 rolluik met somfy rts motor
Voor de zekerheid toch maar in laten meten aangezien de rolluiken in de erker verwerkt moesten worden. Goed advies gekregen en daar na een scherpe offerte gekregen met huismerk motoren. Aangezien we en er een voorziening bij wilde hebben die alleen bij somfy werkt een andere offerte toegestuurd gekregen, en dit alles binnen zeer korte tijd. Gelijk de bestelling geplaatst en na 14 dagen hadden we de rolluiken in huis. We hebben ze zelf geplaatst wat zeer goed te doen is.
Is zeker een aanrader!!!!

11-04-2014
Schepers (Roosendaal)
Prijs:
Kwaliteit:

Wat een service !!!
Service en advies staan hoog in het vaandel bij de mensen van Rolluik-Discount.
Deze mensen denken met U mee zowel het beantwoorden van vragen als de levering.
Levering was keurig netjes met de mogelijkheid om met de pin bij de chauffeur te betalen. Verder was er telefonisch contact mogelijk met de chauffeur op de dag van levering.
Ook zijn de huismerk rolluiken van uitstekende kwaliteit.
Ik ken geen enkele andere internet winkel die service zo hoog heeft staan. De volgende rolluik bestelling zal beslist weer bij Rolluik-Discount zijn. Absoluut !!!

Vorige - 1 ... 317 - 318 - 319 - 320 - 321 - 322 - 323 - 324 - 325 ... 330 - Volgende
(beoordeling 3201 t/m 3210 van 3291 beoordelingen)
Op zoek naar veranda zonweringen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.verandazonwering-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden