+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (3600 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over VerandaZonwering-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 ... 326 - 327 - 328 - 329 - 330 - 331 - 332 - 333 - 334 ... 360 - Volgende
(beoordeling 3291 t/m 3300 van 3600 beoordelingen)
26-03-2016
H Bruins
Prijs:
Kwaliteit:

Perfect
2 screens besteld,1 met elektrische aandrijving, binnen 3 weken afgeleverd aan huis netjes verpakt.montage zeer eenvoudig.
we zijn er zeer blij mee.

24-03-2016
Cor (Megen)
Prijs:
Kwaliteit:

Super tevreden afhandeling klacht.
Ik ben super tevreden over een afhandeling van een klacht. Een zeer goede service door JVS. Bedankt Team JVS.

18-03-2016
M van Sprundel Breda
Prijs:
Kwaliteit:

Goede service
Snelle levering,de bezorg service is uitstekend.
kortom een aanrader voor iedereen

07-03-2016
H.g.schmidt
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Zelf afgehaald zeer tevreden over de service goede kwaliteit en prijs zal JvS zeker aanbevelen
Montage door ervaren monteur
deze was ook zeer tevreden over de kwaliteit

04-03-2016
J.A. Kremer
Prijs:
Kwaliteit:

Super tevreden over deze bestelling!!!
Als "aspirant"rolluik koper (monteur) had ik aanvankelijk me bedenkingen om zon product via het internet te bestellen. Eerlijk is vanaf de bestelling was alles duidelijk en de order werd keurig op tijd geleverd (bezorgd). Ook de montage was een fluitje van een cent mede door de duidelijk instructie videos en handleiding. Voor mij zeker een aanrader en zal ook mijn volgende rolluiken bij JvS bestellen.

03-03-2016
A.Wensink Alblasserdam
Prijs:
Kwaliteit:

SUPER EN PERFECT
1 maart rolluiken en zonnescherm laten monteren.het ziet er goed mooi en strak uit
Edwin lubbersen super bedankt
voor de montage
Prijs kwaliteit en service is gewoon super
JVS en Edwin bedankt

02-03-2016
Ivan de sutter (Muizen België)
Prijs:
Kwaliteit:

Aanbevolen winkel
Rolluik besteld en kort daarna zelf afgehaald in de winkel. Zeer vriendelijke ontvangst en kennismaking in toonzaal met andere producten tegen aantrekkelijke prijzen. Rolluik makkelijk zelf geïnstalleerd en zeer tevreden. Warm aanbevolen.

02-03-2016
Ivan de sutter - Muizen België
Prijs:
Kwaliteit:

Aanbevolen winkel
Rolluik besteld en kort daarna zelf afgehaald in de winkel. Zeer vriendelijke ontvangst en kennismaking in toonzaal met andere producten tegen aantrekkelijke prijzen. Rolluik makkelijk zelf geïnstalleerd en zeer tevreden. Warm aanbevolen.

26-02-2016
T.J. Strien Benschop
Prijs:
Kwaliteit:

TOP
Zeer duidelijke en uitgebreide informatie op de site. Ook offerte via de mail mogelijk.
Snelle reactie en snelle levering. Goed en goedkoop!!!!!

06-02-2016
Richard van der Gouw. Goirle
Prijs:
Kwaliteit:

Spot goedkoop
Heb 3 rolluiken gekocht 2 grote met electrische bediening en een kleine met band.zelf gemonteerd wat goed te doen is.voor de prijs wat ik voor deze drie heb betaald had ik er normaal maar een inclusief gehangen.als je vragen heb word het je goed uitgelegd en daarbijstaat er op hun site hoe je een rolluik moet monteren.ben zeer ttevreden.heb voor huismerk gekozen en daar valt niets om op te merken.zal het zeker aanbevelen aan andere mensen.

Vorige - 1 ... 326 - 327 - 328 - 329 - 330 - 331 - 332 - 333 - 334 ... 360 - Volgende
(beoordeling 3291 t/m 3300 van 3600 beoordelingen)
Op zoek naar veranda zonweringen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.verandazonwering-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden