Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over VerandaZonwering-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

25-07-2021
Sjaak Schoonaard (Etten-Leur)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Vlot en komen afspraak na
Vakkundig geplaatst

25-07-2021
Sjaak Schoonaard (Etten-Leur)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Vlot en komen afspraak na
Vakkundig geplaatst

25-07-2021
De Geus (Capelle aan den IJssel)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonnescherm (elektrisch Malibu)
Heel fijn scherm met een mooi doek. Erg blij mee en goede service.

25-07-2021
De Geus (Capelle aan den IJssel)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonnescherm (elektrisch Malibu)
Heel fijn scherm met een mooi doek. Erg blij mee en goede service.

24-07-2021
M. Borgers (Breukelen)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonnescherm
Heel mooi zonnescherm laten plaatsen. In eerste instantie verkeerde offerte gekregen maar is prima opgelost na wat mailtjes.
Vriendelijke monteurs en zeer vakkundig geplaatst.
Naar onze mening kon het scherm nog wel wat schuiner afgesteld worden en na wat appjes met de monteur komt hij nog terug om dit op te lossen.
Top service!

24-07-2021
Hagens (Bergen op zoom)
Prijs:
Kwaliteit:

Panser
Vervangen van panser werkt perfect

24-07-2021
Patrick Oosterveen (Vlijmen)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Alles perfect,het enige dat jammer is,is dat als je een electra kabel van 5 meter aan je rolluik besteld,er al een deel van de lengte in de kast zit en dus niet er buiten.
Dan zou het fijner zijn om bv een kabel van 6 meter te kunnen bestellen.
Ik kwam daardoor een stukje te kort,waardoor ik de kabel heb moeten verlengen.
Voor de rest ,top product!!!!

24-07-2021
Sanne jaspers (Hernen)
Prijs:
Kwaliteit:

Hordeur
Hordeur is zelf makkelijk in te meten en te plaatsen. Goede kwaliteit en prijs. Zijn tevreden klanten en komen zeker terug.

23-07-2021
Steve Cools (Bevel)
Prijs:
Kwaliteit:

Voorzetrolluik
Alles perfect in orde! Echte aanrader!

23-07-2021
Dave (Heerlen)
Prijs:
Kwaliteit:

Electrische Rolluik
Ik heb 2 rolluiken besteld en er zou best wel wat levertijd opzitten(van te voren netjes aangegeven) maar veel eerder gekregen dan verwacht keurig bezorgt in eigenbeheer door jvc. goed verpakt en werkt perfect ik heb de rolluiken pas dus vandaar dat ik niet alles kan zeggen over kwaliteit maar hij loopt geruisloos en mooi. En dat voor een zeer mooie prijs .

Op zoek naar veranda zonweringen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.verandazonwering-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2021 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden