Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over VerandaZonwering-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

13-08-2015
Barbara Helmich (Oosterhout)
Prijs:
Kwaliteit:

Wat een service, wat een gemak!
Op dinsdag werden mijn rolluiken en zonnescherm op de aangegeven tijd bezorgd. Keurig verpakt.de rolluiken hebben we zelf opgehangen en aangesloten (elektrisch bediend ). Zeer duidelijke handleiding op de site.
Vragen werden via zowel e-mail als telefoon vrijwel direct beantwoord en er werd ook meegedacht. Waar vind je dat nog? Mijn ouders en broer hebben ook rolluiken gekocht bij JVS en alles naar tevredenheid. Perfecte kwaliteit en service voor een zeer scherpe prijs!

12-08-2015
Fam. N.Nieuwenburg Leiderdorp
Prijs:
Kwaliteit:

Goeie prijs & perfecte service
Mooie screens om te zien. Perfecte functionaliteit.
Zelf gemonteerd.

12-08-2015
Rottier Scherpenisse
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden
`We zijn ontzettend tevreden over de rolluiken en dit jaar worden er nog meer besteld!:) Keurig antwoord gehad hoeveel mailtjes je ook stuurt!! Geen spijt en komen zeker nog eens terug

10-08-2015
Stapper wapenveld
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Een zeer goede kwaliteit en zeer goede service

10-08-2015
Vd Ven
Prijs:
Kwaliteit:

Positief
Materialen aangeleverd en goed verpakt. Dezelfde dag nog bevestigd. Prima.
Alleen 1 punt van ergernis: als u reclame wilt maken op mijn rolluiken prima, maar zorg er dan in godsnaam voor dat de sticker recht zit en niet scheef. Dit irriteert!!!

10-08-2015
Arjen mud (Tietjerk)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooie horren voor prachtige prijs
Horren via internet besteld bij jullie. Het inmeten moet even zorgvuldig gebeuren, maar verder werkt alles super makkelijk. Vijf minuten na aflevering konden wij mug-vrij slapen!

08-08-2015
Fam. Scholten (Arnhem)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed
Goede prijs/kwaliteits verhouding! Door wat onduidelijkheid over de levering (vanuit de fabriek) moesten we er wel achteraan zitten, maar door de drukte begrijpelijk. Verder prima service!

06-08-2015
Corrola (Schoonhoven)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima service!
Betrouwbaar bedrijf, bestelling liep soepel en levering volgens afspraak. Tevens goed bereikbaar. Montage was makkelijk zelf te doen.

05-08-2015
Ivo Verrips. Gouda
Prijs:
Kwaliteit:

Super geregeld en goede service.
JVS is heel erg goedkoop, vergeleken met andere bedrijven. Na veel wikken en wegen besloten toch maar alles zelf te doen wat heel goed vindt, dankzij de handleiding op de site. Na een mailtje gestuurd te hebben, heel snel en duidelijk een reactie terug. Super tevreden en wij komen zeker nog een keer terug bij jullie.

01-08-2015
Gertsen (Kapelle)
Prijs:
Kwaliteit:

Perfect luik, stipte levering
Elektrisch rolluik aangeschaft bij jvs. Snel geleverd door zeer aardige chauffeur. Mooi luik, ziet er kwalitatief goed uit en voor een nette prijs. Montage eenvoudig, mede door duidelijke instructies op deze website. Wat mij betreft een echte aanrader.

Op zoek naar veranda zonweringen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.verandazonwering-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden