Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over VerandaZonwering-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

17-02-2014
F. Brauwer (Bunschoten)
Prijs:
Kwaliteit:

Wat een service
Voor ons was het de 1e keer dat we online screens hebben gekocht dus we hadden veel vragen, deze waren zeer snel beantwoord. Wat een service. We hebben nog 6 screens nodig en gaan deze zeker bij www.screen-discount.nl aanschaffen.

13-02-2014
Marinus van Os Winterswijk
Prijs:
Kwaliteit:

Prima prijs-kwaliteits verhouding
Bestelling is op aangegeven tijdstip correct geleverd. Met de handleiding van de site is de montage goed te doen. De huismerkrolluiken werken perfect en zien er goed uit, wij zijn er zeer tevreden mee.

31-01-2014
John Zuidhof
Prijs:
Kwaliteit:

Stop maar met zoeken, je heb de beste en goedkoopste gevonden!
Levering en produkt precies zoals je het wilt hebben.

28-01-2014
Daniel de Vries (Harlingen)
Prijs:
Kwaliteit:

Ze maken het waar!
5 rolluiken besteld. Mooie site om alles ordelijk in te vullen. Prima correspondentie en correcte bezorging. Kortom, zeer tevreden

27-01-2014
W.E.J. Schouw (Heerlen)
Prijs:
Kwaliteit:

We zijn zeer tevreden.
Er word zeer snel gereageerd op vragen en/of wijzigingen ik had nl een meetfoutje gemaakt nadat ik dit had doorgegeven werd nog de zelfde middag gemeld dat e.e.a. aangepast zou worden. Je word netjes te woord gestaan en ook de levering is perfect. Mocht ik nog rolluiken nodig hebben dan weet ik waar ik zijn moet!

24-01-2014
Casper holtslag
Prijs:
Kwaliteit:

Prima rolluiken voor goede prijzen............
10+ Rolluiken zijn snel te leveren en zijn prima verpakt.Goede prijs/kwaliteit verhouding.

10-01-2014
M de Korte Zwijndrecht
Prijs:
Kwaliteit:

Heroal rolpoort ER54 met afstandsbediening.
Degelijke kwaliteit en mooi,tegen een goede prijs.Zelf plaatsen is goed te doen(even hulp van buurman nodig gehad om de kast op de geleiders te plaatsen). Duidelijke web-site,alles keurig geleverd volgens afspraak .Zeker aan te bevelen!

09-01-2014
Familie de blok (Schiedam)
Prijs:
Kwaliteit:

Geweldig rolluik
Rolluik besteld werd heel snel geleverd eenvoudig op te hangen werkt perfect
we zijn er erg blij mee goede en snelle service

09-01-2014
Familie de blok (Schiedam)
Prijs:
Kwaliteit:

Geweldig rolluik
Rolluik besteld werd heel snel geleverd eenvoudig op te hangen werkt perfect
we zijn er erg blij mee goede en snelle service

03-01-2014
C. H.Krom (Utrecht)
Prijs:
Kwaliteit:

Had ik eerder moeten doen!
Voor de Kerst besteld en zelf in een paar uur gemonteerd. Prima rolluik en snel antwoord via email op al mijn vragen. Bij deze firma ga ik nog meer bestellen!

Op zoek naar veranda zonweringen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.verandazonwering-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2022 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden