Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over VerandaZonwering-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

01-02-2015
Michael mulder (Huizen)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer zeer goed
Na veel mailen altijd netjes beantwoord.
veel bellen super uitleg uiteindelijk besteld thuis afgeleverd binnen 2 uur zaten ze er op afstellen is ook kinder spel. echt aanrader dikke vette 10 jongens

28-01-2015
Verswijver Eric Louis mastplein 26 2660 Hoboken
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer goedkoop
Goede site

25-01-2015
Hartman (Den Helder)
Prijs:
Kwaliteit:

Super rolluik
Geweldig rolluik voor zo'n prijs.
Service en bezorging uitstekend.
Prima site met heldere instructies, zo is montage een fluitje van een cent.
Absoluut een aanrader.

25-01-2015
Hartman (Den Helder)
Prijs:
Kwaliteit:

Super rolluik
Geweldig rolluik voor zo'n prijs.
Service en bezorging uitstekend.
Prima site met heldere instructies, zo is montage een fluitje van een cent.
Absoluut een aanrader.

23-01-2015
Eric (Veghel)
Prijs:
Kwaliteit:

Stop met zoeken,gewoon bij rolluiken-discount boeken !
Voor de 2e keer een rolluik besteld,en wederom zeer tevreden.
Ik heb niet eens meer op andere sites gekeken.

23-01-2015
Eric (Veghel)
Prijs:
Kwaliteit:

Stop met zoeken,gewoon bij rolluiken-discount boeken !
Voor de 2e keer een rolluik besteld,en wederom zeer tevreden.
Ik heb niet eens meer op andere sites gekeken.

21-01-2015
Ludo (Schilde BelgiŽ)
Prijs:
Kwaliteit:

Top bediening en kwaliteit
Een voorzetrolluik van Heroal besteld aan een zeer aantrekkelijke prijs en 10 dagen later al beschikbaar. Makkelijk te installeren en werkt perfect. Een aanrader.

21-01-2015
Ludo (Schilde BelgiŽ)
Prijs:
Kwaliteit:

Top bediening en kwaliteit
Een voorzetrolluik van Heroal besteld aan een zeer aantrekkelijke prijs en 10 dagen later al beschikbaar. Makkelijk te installeren en werkt perfect. Een aanrader.

24-12-2014
Dennis (Bemmel)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima kwaliteit voor een zeer goede prijs!
Ik heb 2 jaar geleden een rolluik met huismerk motor aangeschaft en deze doet nog steeds wat hij moet doen! Sta op het punt om wederom een rolluik te bestellen. De montage doe ik zelf omdat ik daar ruime ervaring in heb. De website is echter voor de minder ervaren (maar toch handige) doe-het-zelver erg handig ingericht! Alle info die je nodig hebt, is er te vinden. De keuze tussen Heroal en het huismerk is erg fijn. De webtool om je eigen rolluik samen te stellen is ideaal!

23-12-2014
H.Verharen; Mierlo
Prijs:
Kwaliteit:

Onderdelen rolluik ontvanger
Zeer tevreden !!

Op zoek naar veranda zonweringen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.verandazonwering-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2023 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden