Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over VerandaZonwering-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

23-07-2021
Willem van Amstel (Bussum)
Prijs:
Kwaliteit:

Horren
Wij zijn heel blij met de bestelde horren

23-07-2021
Klement (Oirsbeek)
Prijs:
Kwaliteit:

Glazen schuifwanden
Snelle levertijd. Ik had al twee schuifwanden geplaatst en daar de kwaliteit goed is evenals de prijs heb ik nu de hele overkapping dicht gemaakt door ook de laatste twee tentdoeken te vervangen. Zelf geplaatst wat goed te doen is als je beetje handig bent.

23-07-2021
Jeroen Tervoort (Velsen-Noord)
Prijs:
Kwaliteit:

Nog steeds dik tevreden.
Inmiddels onze vierde Luik aangeschaft en zelf gemonteerd. De oudste is 7 jaar oud en werkt nog als nieuw. Kwaliteit spul en nog steeds een scherpe eerlijke prijs. Tip: bestel in de winter periode om wacht tijden te voorkomen. super service als je vragen hebt via de mail. zelfde dag nog antwoord. kortom,wij zijn zeer tevreden met jvs na ons 4e rolluik.

23-07-2021
Firat (Deventer)
Prijs:
Kwaliteit:

Best tevreden
Perfecte service en kwaliteit!

23-07-2021
Fam. Hamer (Den Helder)
Prijs:
Kwaliteit:

Top!
Goede kwaliteit, goede service. Ga jullie zeker aanbevelen bij familie en vrienden. 👍🏻

23-07-2021
Jeroen Tervoort (Velsen-Noord)
Prijs:
Kwaliteit:

Nog steeds dik tevreden.
Inmiddels onze vierde Luik aangeschaft en zelf gemonteerd. De oudste is 7 jaar oud en werkt nog als nieuw. Kwaliteit spul en nog steeds een scherpe eerlijke prijs. Tip: bestel in de winter periode om wacht tijden te voorkomen. super service als je vragen hebt via de mail. zelfde dag nog antwoord. kortom,wij zijn zeer tevreden met jvs na ons 4e rolluik.

23-07-2021
Hans (Koomen)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima servicr
De bestelde zonwering kwam eerder dan verwacht en werd prima verpakt aangeleverd. Het zelf monteren is makkelijk te doen en alles werkte naar behoren. Een aanrader om hier te kopen want prijs en kwaliteit zijn uitstekend.

22-07-2021
Emile van Herk (Sint-Michielsgestel)
Prijs:
Kwaliteit:

Topkwaliteit en wederom een snelle levering!
Over de kwaliteit hoef ik het allang niet meer te hebben. Die is gewoon subliem! (Kan het weten na 31 jr. ervaring) Evenals de wederom zéér snelle levertijd, ondanks het mega-drukke hoogseizoen€.dikke pluim!

22-07-2021
MEURISSE (IZEGEM)
Prijs:
Kwaliteit:

MEURISSE
Prijs kwaliteit zeer goed rolluiken zelf geplaatst geen enkel probleem alles was zeer nauwkeurig gemaakt proficiat.

22-07-2021
Willem (Mechelen)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik terras
Ben heel blij met de rolluik heb ze zelf geplaatst ging vanzelf en de kwalitijd van de rolluik is zeer goed en de levering was op tijd zoals afgesproken

Op zoek naar veranda zonweringen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.verandazonwering-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2021 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden