Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over VerandaZonwering-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

09-11-2020
Menno Klunder (Deventer)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Rolluik bevalt prima. Geleverd volgens planning.

09-11-2020
Peter van den Akker (Mierlo)
Prijs:
Kwaliteit:

Tochtstrips
Zeer tevreden

09-11-2020
A. Brink (Capelle aan den IJssel)
Prijs:
Kwaliteit:

Plisse Hordeur
De Hordeur is keurig geplaatst. Echt een aanwinst voor op ons balkon.
Snelle reactie op vragen per email, zoals offerte en vragen over het product.
We zijn er erg blij mee.

09-11-2020
Stefan Hultermans (Schijf (N-Br.))
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Alles netjes verpakt geleverd.
Goede service. Meteen reactie en actie nadat we gemeld hadden dat er foutieve afdekdopjes geleverd waren. We kregen keurig de juiste binnen een korte tijd.

08-11-2020
Mar ('s-Heerenberg)
Prijs:
Kwaliteit:

Producten zeer goed verpakt ontvangen
4 schakelaars en 3 handgrepen in 'n ruime doos vol met recycle papier/karton uit versnipperaar oid.
We moesten goed zoeken naar de zeer goed verpakte artikelen, schade tijdens verzenden is zo gewoon niét mogelijk 👍

07-11-2020
Arthur (Vlijmen)
Prijs:
Kwaliteit:

Ritsscreens dakkapellen en lockscreens lichtstraat
Duidelijke uitleg bij winkelbezoek, goede offerte. Bij inmeten heeft monteur andere Ritsscreen besteld die beter op dakkapel paste en ook nog goedkoper was. Contact per e-mail met JVS voor correctie doek ging ook zonder problemen. Montage ook naar tevredenheid. Al met al een aanrader.

06-11-2020
Kees Koevoet (Roosendaal)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima product en prima prijs
Pas een glasschuifwand geplaatst. De levering, de prijs en de kwaliteit zijn zeer goed. Ik kan JVS bij u aanbevelen.

06-11-2020
Hendrick (Hattem)
Prijs:
Kwaliteit:

Alles naar wens!
Alles klopte, ga zo door

04-11-2020
Hazaa (Zevenaar)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooi en goed
Mooi zonnescherm, goede kwaliteit doek tegen concurrerende prijs. snel gemonteerd door vriendelijke monteur.

04-11-2020
Theo Oostdijk (Alkmaar)
Prijs:
Kwaliteit:

Thmoostdijk@hetnet.nl
Prima service, ook nadat een fout was herstelt! Beveel bedrijf zeer aan.

Op zoek naar veranda zonweringen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.verandazonwering-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden