Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over VerandaZonwering-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

04-11-2020
Rudie (Limmen)
Prijs:
Kwaliteit:

Screens
Goed spul voor deze prijs

04-11-2020
Peter (Beesd)
Prijs:
Kwaliteit:

Dhr
Zonnescherm doek is mooi, prima gestickt

04-11-2020
Ivo (Meeuwen)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Wij bestelden voor de 2e keer een rolluik omdat het 1e 100% meeviel. We werden op de hoogte gehouden van de voortgang in productie en daarna over de levering. Beide rolluiken hebben we zelf geplaatst. Bij een probleempje bij de afstelling van het eerste rolluik werden we onmiddellijk geholpen (op een zondagvoormiddag).

03-11-2020
Gerry (Helmond)
Prijs:
Kwaliteit:

Inzethorren
2 x Bestelling geplaatst
Goede service
Goede prijs
Goede kwaliteit
Snelle levertijd
Zelf opgehaald - 1ste keer vlot geholpen 2 de keer was de wachttijd aan de lange kant!

03-11-2020
Linda Reuvers (Schiedam)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer kundig en fijne service
13 oktober zijn onze Elektrische rolluiken geplaatst. De monteur is al eerder bij ons thuis geweest voor een passend advies voor de rolluiken. We zijn heel blij met het resultaat en de monteur heeft top werk afgeleverd!

03-11-2020
Linda Reuvers (Schiedam)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer kundig en fijne service
13 oktober zijn onze Elektrische rolluiken geplaatst. De monteur is al eerder bij ons thuis geweest voor een passend advies voor de rolluiken. We zijn heel blij met het resultaat en de monteur heeft top werk afgeleverd!

03-11-2020
Jan Heeren (Sprundel)
Prijs:
Kwaliteit:

Netjes en snel geleverd
Rolluik

03-11-2020
Andree (Ede)
Prijs:
Kwaliteit:

Luxaflex
Luxaflex op maat besteld. Snel geleverd, prettig geholpen. In het verleden rolluiken besteld, en nu ook rolgordijnen. Al met al: fijne zaak met kwaliteits producten en kennis van zaken

02-11-2020
Rob blesgraaf (Arnhem)
Prijs:
Kwaliteit:

Dhr.
Ik heb eerst een rolluik besteld met motor om het zelf te plaatsen. Binnen 3 weken kreeg ik een email dat ik het kon ophalen in Ravenstein . Bij de balie werd ik vlot geholpen. Bij het thuis uitpakken van het pakket bleek alles aanwezig en exact de maten de ik heb opgegeven. De instructiefilmpjes waren duidelijk dus ik kreeg het vlot aan de praat. Dus voor mij krijgt JVS een goede beoordeling ondanks dat op hun side veel kritische beoordelingen zijn wat ik met mijn ervaringen ook na een tweede bestelling niet kan beamen.

02-11-2020
Dennis (Rotterdam)
Prijs:
Kwaliteit:

Te lange bezorging
De horren zijn qua prijs kwaliteit verhouding goed. Ze worden goed verpakt voor transport. Alleen duurt het veel te lang voordat je ze ontvangt. 5 weken wachten is te lang.

Op zoek naar veranda zonweringen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.verandazonwering-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden