Diensten

Inmeten, monteren en bezorgen

Home > Diensten
Let op! Meet u uw verandazonwering graag zelf in, maar laat u deze door onze monteur plaatsen? Dan dient het factuurbedrag voorafgaand aan de montage voldaan te worden.
Kiest u ook voor monteren, dan zullen de inmeetkosten per verandazonwering in mindering worden gebracht.

U kunt ervoor kiezen uw verandazonwering zelf in te meten of te plaatsen, maar u kunt ook kiezen voor onze voordelige services.

Bezorgen

Onze chauffeurs rijden door heel Nederland voor het bezorgen van uw bestelling. (Excl. waddeneilanden) Bezorgen in België is ook mogelijk voor de volgende postcodes 1000 t/m 5099 & 7000 t/m 9999.

Zodra uw pakket bij ons binnen is, maken we via e-mail een afspraak met u voor het bezorgen. In deze e-mail vindt u het dagdeel waarin de bezorging plaatsvindt en het telefoonnummer van de bezorger. Heeft u bij uw bestelling uw mobiele telefoonnummer achtergelaten? Dan wordt u ook per SMS op de hoogte gehouden van de actuele bezorgtijd. U hoeft voor ons dus niet de gehele dag thuis te blijven.

Wanneer u meerdere producten bij JVS Zonwering bestelt en deze samen bezorgt kunnen worden, dan betaald u natuurlijk maar 1x verzendkosten. U kunt dit vermelden in het opmerkingen blok van uw bestelling.

Inmeten

Laat uw verandazonwering inmeten door een professioneel bedrijf. Hiermee heeft u het vertrouwen dat altijd alles past en dat u niet voor onverwachtte kosten komt te staan. Zo weet u gelijk waar u aan toe bent.

Onze inmeetservice is beschikbaar in heel Nederland m.u.v. de waddeneilanden.

Montage

Wilt u de verandazonwering laten monteren? Ook dan kunt u kiezen voor een van onze services. Uw verandazonwering wordt door onze montagebedrijven vakkundig opgehangen, zodat u hier zelf geen omkijken naar heeft.

Wij staan in heel Nederland voor u klaar m.u.v. de waddeneilanden.

Op zoek naar veranda zonweringen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.verandazonwering-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden