Home > Informatie > Pergola zonwering Rainbow Regina

Pergola zonwering Rainbow Regina

Op warme en zonnige dagen kan de temperatuur op een terras behoorlijk oplopen. In situaties waarbij er niet met een gewoon knikarmscherm gewerkt kan worden, bestaan er uiteraard ook nog andere zonweringoplossingen. Een mooie optie is de Pergola zonwering, ofwel een zonnescherm op staanders.

Het grote voordeel van de Pergola zonwering is de lage muurbelasting en de windvastheid.

Constructie

De robuuste onderlat herbergt een ingenieus, maar eenvoudig, spansysteem waardoor het doek optimaal gespannen blijft. Een speciaal ontworpen loopwagen op wieltjes garandeert bovendien een goed funtioneren van de veranda-zonwering en het soepel lopen van de onderlat in de geleiders.

Als standaard uitgevoering heeft de Rigina elektrische bediening, tegen een meerprijs is het mogelijk om de bediening volautomatisch te laten verlopen danzij een zonwindautomaat. Het scherm rolt dan automatisch af bij teveel zonlicht en rolt zichzelf weer op wanneer het te hard gaat waaien. Een zonwindautomaat is eventueel te combineren met een regensensor zodat u uitgerust bent voor alle weersveranderingingen.

Verandazonweringdoeken

De zonneschermdoeken zijn voor 100% acryl geweven en hebben een gewicht van ca 310 gram per m2. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- vuilafstontend en bestand tegen weersinvloeden.

Specificaties
Frame kleurenIvoor RAL9001, antraciet structuurlak RAL7016, stargrey structuurlak RAL9006
Acryl doekenRainbow limited edition, Rainbow actie
BedieningElektrisch (Somfy)
Maximale breedte ongekoppeld5000mm (10000mm gekoppeld)
Maximale uitval3500mm
Op zoek naar veranda zonweringen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.verandazonwering-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden