Home > Informatie > Verandazonwering Rainbow Serrano Grande

Verandazonwering Rainbow Serrano Grande

Verandazonwering

Op warme en zonnige dagen kan de temperatuur op een terras of in een serre behoorlijk oplopen. Natuurlijk bestaan er voor situaties waarbij er niet met een gewoon knikarmscherm gewerkt kan worden ook zonweringsoplossingen. Voor de serrezonwering is er de Serrano grande die functionaliteit met schoonheid combineert.

Voor de systemen geldt dat het doek zich tussen of over twee geleiders beweegt en dat ze uitsluitend elektrisch bedienbaar zijn.

Constructie

De robuuste onderlat herbergt een ingenieus, maar eenvoudig, spansysteem waardoo het doek optimaal gespannen blijft. Een speciaal ontworpen loopwagen op wieltkes garandeert bovendien een goed funtioneren van de veranda-zonwering en het soepel lopen van de onderlat in de geleiders.

De Serrano grande wordt standaard uitgevoerd met elektrische bediening, Tegen meerprijs kan de bediening volautomatisch verlopen met behulp van een zonwindautomaat.

Doeken

De zonneschermdoeken zijn voor 100% acryl geweven en hebben een gewicht van ca 310 gram per m2. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- vuilafstontend en bestand tegen weersinvloeden.

Specificatie

Frame kleuren ivoor RAL9001, antraciet structuurlak RAL7016, stargrey structuurlak RAL9007
Acryl doeken Rainbow limited edition, Rainbow actie
Bediening Somfy
Maximale breedte ongekoppeld 6000mm
Maximale uitval 3500mm
Op zoek naar veranda zonweringen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.verandazonwering-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden