Home > Informatie > Verandazonwering Rainbow Serrano

Verandazonwering Rainbow Serrano

Op warme en zonnige dagen kan de temperatuur op een terras, in een serre of onder een veranda behoorlijk oplopen. Zeker wanneer deze voorzien zijn van PVC of glazen dakplaten. In situaties waarbij er niet met een gewoon knikarmscherm gewerkt kan worden, bestaan er uiteraard ook nog andere zonweringoplossingen. Zo is er als verandazonwering het model Serrano. Een product dat functionaliteit met schoonheid combineert.

Voor de systemen geldt dat het doek zich tussen of over twee geleiders beweegt en dat ze uitsluitend elektrisch bedienbaar zijn.

Constructie

De robuuste onderlat herbergt een ingenieus, maar eenvoudig, spansysteem waardoor het doek optimaal gespannen blijft. Een speciaal ontworpen loopwagen op wieltjes garandeert bovendien een goed functioneren van de veranda-zonwering en het soepel lopen van de onderlat in de geleiders.

Als standaard uitgevoering heeft de Serrano elektrische bediening, tegen een meerprijs is het mogelijk om de bediening volautomatisch te laten verlopen danzij een zonwindautomaat. Het scherm rolt dan automatisch af bij teveel zonlicht en rolt zichzelf weer op wanneer het te hard gaat waaien. Een zonwindautomaat is eventueel te combineren met een regensensor zodat u uitgerust bent voor alle weersveranderingingen.

Verandazonweringdoeken

De zonneschermdoeken zijn voor 100% acryl geweven en hebben een gewicht van ca 310 gram per m2. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- vuilafstontend en bestand tegen weersinvloeden.

Specificaties
Frame kleurenIvoor RAL9001, antraciet structuurlak RAL7016, stargrey structuurlak RAL9006
Acryl doekenRainbow limited edition, Rainbow actie
BedieningElektrisch (Somfy)
Maximale breedte ongekoppeld4500mm
Maximale uitval5000mm
Op zoek naar veranda zonweringen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.verandazonwering-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden